Een proefabonnement op Kleur op school wordt voor de school op maat samengesteld. We gaan daarbij uit van 1 exemplaar per groep. Mochten meer dan 8 exemplaren nodig zijn, geef dan het totale aantal benodigde exemplaren aan in het veld 'opmerking' in het formulier.

Een school die een proefabonnement neemt, krijgt ook toegang tot de digibordtoepassing van Kleur op school.

Een proefabonnement kost slechts € 50,00.

Je kunt onderstaand formulier gebruiken voor aanvraag van een proefabonnement of contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Proefabonnement

Wil je aub de vestigingsplaats van de school invullen!
Wil je aub de schoolnaam invullen!
Wil je aub de Basisregistratie Instellingen nummer van de school invullen!
Wil je aub de straatnaam van de school invullen!
Wil je aub het huisnummer + eventuele toevoeging van de school invullen!
Wil je aub de postcode van de school invullen!
Wil je aub het telefoonnummer van de school invullen!
Wil je aub de naam van de contactpersoon invullen!
Wil je aub een geldig e-mailadres invullen!
Wil je aub aangeven dat je een proefabonnement afsluit!
Wil je aub het aantal exemplaren invullen!